گاهی در طی شکستگیهای صورت و حوادث ناگهانی، استخوان گونه یا چانه یا حتی پیشانی دچار اسیبهای جدی میشود و زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. در اینصورت باید به فکر جایگذاری پروتز های زیبایی در نواحی صورت باشیم.
گاهی نیز افراد جهت دست یابی به زیبایی بیشتر در چهره خود و به دنبال برطرف کردن غیر قرینگیهای موجود و رفع نواقص در چهره خود هستند و درخواست پروتز گونه یا پروتز چانه را دارند.
یکی از روش های بازسازی گونه و چانه جهت زیبایی صورت استفاده از پروتزهای صورت است. انواع پروتزهای گونه و چانه شامل پروتزهای سیلیکونی، پلی اتیلن (مدپور) و تیتانیومی میباشد. که هر کدام معایب و مزایای خود را دارد.
امروزه با استفاده از تکنولوژیDigitalization و با استفاده از سیتی اسکن صورت و مدل سازی سه بعدی، پروتزها بصورت اختصاصی و کاملاً منطبق بر ساختار زیبایی و چهره هر فرد ساخته میشود که دقت و نتایج عمل را بسیار بالا میبرد.
در این نوع درمان های زیبایی دسترسی برای جراحی جهت کارگذاری پروتزهای گونه یا چانه به روش جراحی داخل دهانی انجام میگردد و جای برش روی صورت وجود ندارد. اندازههای پروتزهای صورت متفاوت است که با آنالیزهای انجام شده از روی رادیوگرافی و فتوگرافی های بیمار بهترین روش انتخاب میشود.
از عوارض این عمل ناقرینگی و عفونت میباشد که در صورت بهره گیری از تکنیکهای روز و رعایت دستورات پس از عمل توسط بیمار و مراقبتهای پس از درمان، این عارضه نیز اندک و قابل کنترل میباشد. فیکساسیون پروتز ها معمولاً با پیچ های تیتانیومی از داخل استخوان انجام میگردد و در محل خود باقی میمانند.
اگر به دنبال شکستگیهای صورت یا به دلایل تمایلات زیبایی، تصمیم به انجام پروتزهای چانه، گونه، پیشانی یا … را دارید، میتوانید با آقای دکتر علیرضا مدرسی، متخصص جراح فک و صورت (پلاستیک بینی و صورت) مشاوره انجام دهید.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.